Woodson pochodnia szwedzka to nielada gratka dla każdego miłośnika kuchni. Specjalne nacięcia powodują, że pieniek spala się od środka. Takie rozwiązanie pozwala skuteczniej niż na ognisku podgrzać jedzenie lub wodę. W dodatku nie musisz nic przygotowywać. Wystarczy, że odpakujesz pieniek i podpalisz. Pochodnia pali się ok. 1 godzinę.
Jedziesz na łono natury i chcesz zjeść ciepły posiłek, ale nie ma prądu? Chcesz podgrzać wodę, ale wokół nie ma żadnych patyków na ognisko? Szwedzki ogień Woodson będzie dla Ciebie w sam raz. Możesz śmiało powiedzieć, że od teraz masz naprawdę ekologiczną kuchenkę polową.
Szwedzka pochodnia Woodson jest łatwa do transportowania i przenoszenia.
Ogień szwedzki Woodson
✔️ Jesteś miłośnikiem kuchni? Od teraz możesz wszędzie gotować
✔️ Niesamowicie prosta w użytkowaniu - odpakowujesz i podpalasz
✔️ Lubisz być eko? Pieniek jest wykonany z drewna sosnowego
Zastosowanie ognia szwedzkiego Woodson
Szwedzki ogień do doskonałe rozwiązanie na wypady za miasto. Jesteś nad jeziorem? Wybierasz się na działkę? A może wędkujesz? Szwedzka pochodnia to łatwy sposób na podgrzanie wody lub jedzenia. Stosowana powszechnie jako klimatyczny wystrój wielu imprez inspirowanych średniowieczem lub folkiem.
Sposób użycia szwedzkiego ognia Woodson
Pochodnia Woodson jest prosta w użyciu. Zaledwie dwa kroki dzielą Cię od ciepłego posiłku. Wystarczy rozpakować i podpalić! Tak, to wszystko co musisz zrobić.
Specyfikacja
Informacje techniczne: drewno sosnowe, czas palenia: ok. 1 h Producent: Woodson
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies niezbędnych do działania podstawowych funkcji.
Dodatkowo potrzebujemy twojej zgody na wykorzystywanie plików cookies przez podmioty trzecie w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych.